Petrecere spontană într-un tren (video)

Peter Sharp
Peter Sharp (YouTube)

Înarmat cu nimic altceva decât un smoching, un casetofon stereo şi multă încredere în forţele proprii, un australian din Perth, provoacă oamenii dintr-un tren de navetişti la... dans.

Peter Sharp este un artist pentru care arta socială sau experimentele sociale sunt o pasiune.

“Mă gândesc mereu, scriu şi reflectez cu privire la modul în care pot crea următoarea mea operă de artă socială. Sunt ca o într-o varietate de locuri neobişnuite.

Arta socială este o formă de artă extrem de participativă, care face posibil ca gândurile şi emoţiile să poată fi expuse în spaţiile publice. Într-un fel, face posibil ca oamenii să participe, să se gândească şi să reflecteze cu privire la umanitatea noastră comună, în timp real.”

Proiectul „Train Party” a fost un real succes.

"Salut tuturor, nu vreau bani. Vreau doar să răspândesc puţină fericire, aşa că voi iniţia o mică petrecere", a spus Peter celor aflaţi în tren. După care a început să danseze. Unul câte unul, călătorii i s-au alăturat, iar trenul s-a transformat în scena unei petreceri. Printre cei din tren se aflau şi prieteni de-ai lui Peter, care au fost printre primii care i-au acceptat invitaţia la dans, astfel încurajându-i şi pe alţii. Dar oricum, destul de repede i s-au alăturat aproape toţi cei din compartimentul de tren, inspiraţi de veselia lui Peter şi de piesa ritmată a lui James Brown – „I Feel Good ”.

"O femeie în vârstă de 60 de ani a sărit de pe scaun şi a spus că este minunat. Am fost uimiţi de cât de repede a reacţionat lumea şi de cât de repede au început să zâmbească şi să râdă", a declarat Peter.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.