Percheziţii la traficanţii de ţigări

Ample percheziţii la traficanţii de ţigări din judeţul Timiş au loc marţi dimineaţă. Jandarmi şi poliţişti de frontieră au descins la 12 adrese din Timişoara şi din alte două localităţi din judeţ. Conform investigatorilor, ţigările provin din Serbia şi urmau să fie vândute pe piaţa neagră din Timişoara.
Captura de tigari contrafacute (JEFF PACHOUD / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
18.09.2012

UPDATE

Proprietarul unuia dintre apartamentele cercetate, când i-a văzut pe anchetatori la uşă, a aruncat un bax cu ţigări de pe balcon, însă acesta s-a blocat între gratiile balconului, fiind ulterior recuperat de oamenii legii.

Unii dintre contrabandişti au susţinut în faţa poliţiştilor că s-au ocupat cu traficul de ţigări din Serbia, dar că au renunţat la afaceri de aproximativ un an, după arestările din vămile Stamora Moraviţa şi Naidăş.

În urma percheziţiilor, un număr de 12 persoane au fost reţinute pentru audieri la Parchetul Judecătoriei Timiş, fiind cercetate pentru contrabandă cu ţigări.

***

Ample percheziţii la traficanţii de ţigări din judeţul Timiş au loc marţi dimineaţă. Jandarmi şi poliţişti de frontieră au descins la 12 adrese din Timişoara, Sânandrei şi Pesac. Conform investigatorilor, ţigările provin din Serbia şi urmau să fie vândute pe piaţa neagră din Timişoara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor