Percheziţii la Poliţia Pantelimon - 11 poliţişti un suspectaţi de DGA pentru corupţie

Agent de la Poliţia Rutieră
Agent de la Poliţia Rutieră (Epoch Times România)

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie au desfăşoară încă de la primele ore ale zilei de miercuri, perchiziţii la Poliţia Pantelimon, 11 agenţi de poliţie fiind suspectaţi de luare de mită de la şoferi. Conform surselor ancheta vizează agenţii de poliţie rutieră în special care sunt suspectaţi că au primit mită de la şoferii care trebuiau amendaţi în trafic.

Poliţişti au fost filaţi de mai multe luni de zile, atunci când primeau şpagă de la şoferi opriţi în trafic. Suspecţii reţinuţi vor fi duşi, astăzi, la audieri, apoi vor fi reţinuţi pentru 24 de ore sau până când un tribunal va hotărî reţinerea pe o perioadă mai lungă.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a emis un comunicat de presă care cuprindea zece mandate de aducere în urma percheziţiei desfăşurate la ”sediul unei unităţi de poliţiei din judeţul Ilfov”.

”Acţiunea este efectuată într-o cauză ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, fals intelectual şi abuz în serviciu contra intereselor publice. Din materialul probator administrat până la momentul actual a rezultat că în activitatea infracţională sunt implicaţi mai mulţi agenţi de poliţie rutieră”, a transmis Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Percheziţiile sunt efectuate de ofiţerii subordonaţi Direcţiei Generale Anticorupţie, sub îndrumarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne