Pene de curent în clădirile Ministerului rus al Apărării. Motivul: facturi neplătite

Într-o situaţie jenantă ce descrie parţial problemele economice prin care trece Rusia, mai multe clădiri cu birouri, depozite şi ateliere ale Ministerului rus al Apărării au fost deconectate de la reţeaua de electricitate ca urmare a facturilor neplătite.
Preşedintele rus Vladimir Putin.
Preşedintele rus Vladimir Putin. (Captură Foto)

Ministerul rus al Apărării a înregistrat o serie de pene de curent în clădirile din Estul îndepărtat al Rusiei din cauza facturilor neplătite, potrivit ziarului Moscow Times.

Agenţia guvernamentală care furnizează apa şi curentul electric Ministerului Apărării în regiunea respectivă datorează 178,2 milioane de ruble (2,9 milioane de dolari) companiei Dalnevosochnaya Energy Company (DEC), a precizat firma într-un comunicat de presă.

Curentul electric a fost suspendat în 15 locaţii ale Ministerului Apărării din regiunea Amur, inclusiv clădiri cu birouri, depozite, garaje şi ateliere. Alte 75 de clădiri vor fi deconectate de la sursa de electricitate în 25 ianuarie dacă problema nu va fi rezolvată, a avertizat compania.

DEC a declarat că măsurile vor fi impuse doar unor “unităţi secundare” ale ministerului, neafectând problemele de apărare naţională.

În prezent, compania duce tratative cu Ministerul rus al Apărării, se mai susţine în declaraţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe