Pe străzile din Anglia a fost autorizată să cânte o trupă de muzicanţi din care fac parte şi români

Epoch Times România
16.03.2012

Potrivit presei britanice o trupă de muzicanţi din care fac parte şi români a fost autorizată să cânte pentru bani pe străzile districtului Calderdale din Anglia, iar recitalurile lor sunt considerate "o primăvară în plus" pentru localnicii ieşiţi la cumpărături în centru.

Intitulată The Star Band, trupa are în componenţă, pe lângă români, artişti amatori care se declară spanioli sau italieni.

Licenţa primită de la autorităţi le permite muzicanţilor să cânte contra cost şi în restaurante, dar şi la petreceri private.

Liderul trupei mărturiseşte că îi place ca muzica lor să aducă un zâmbet pe feţele oamenilor. "Le oferim un spectacol, iar unii dintre ei chiar şi dansează pe muzica noastră", a mai spus el.

The Star Band interpretează piese de succes cunoscute în toată lumea, iar acompaniamentul este asigurat de două acordeoane şi trei trompete.

În faţa artiştilor, la fiecare recital pe străzile intens circulate, se află cutia pentru "onorarii".

Cât despre câştiguri, muzicanţii spun că acestea îi ajută să-şi achite chiria şi benzina pentru deplasări.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor