Paulo Sergio (CFR Cluj) mizează pe un rezultat pozitiv cu Sporting Braga

Epoch Times România
19.11.2012

Antrenorul echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, portughezul Paulo Sergio, crede într-un rezultat pozitiv al echipei sale în partida de marţi cu Sporting Braga, mai ales că spune că este un bun cunoscător al clubului portughez.

El a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Braga va fi cu totul altfel faţă de cel cu Astra, pe care CFR l-a pierdut pe teren propriu în ultima etapă de campionat.

"Ştie toată lumea că am făcut un meci bun. Vrem să demonstrăm mâine că eşecul cu Astra a fost doar un mic accident. Cunosc foarte bine acest club, Sporting Braga. Le cunosc foarte bine şi antrenorul. E un club puternic, care dă foarte mulţi jucători naţionalei Portugaliei, în număr de şase. Va trebui să fim concentraţi, competenţi şi să jucăm la capacitatea maximă", a spus Paulo Sergio.

El a mai spus că îşi doreşte un joc ofensiv cu Braga, însă acest lucru depinde şi de adversar.

"Este foarte important să avem posesia mingii, să ştim să folosim momentele propice. Ştim că ei au jucători foarte buni ca tehnică individuală, dar va trebui să fim mai competitivi decât ei", a menţionat Paulo Sergio.

Totodată, Paulo Sergio a spus că jucătorii săi trebuie să fie curajoşi pentru a putea să obţină un rezultat pozitiv.

"Jucătorii mei ştiu foarte bine ce au de făcut. Ştiu că trebuie să-şi schimbe atitudinea. Iar dacă vor respecta registrul stabilit, eu zic că vom obţine un rezultat pozitiv. Pentru mine, cel mai important este rezultatul, dar pentru asta va trebui să fim curajoşi", a subliniat Paulo Sergio.

CFR Cluj va întâlni marţi, de la ora 21.45, echipa portugheză Sporting Braga, în grupele Ligii Campionilor la fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor