Patru persoane au fost lovite de un fulger în apropiere de Casa Albă

Casa Albă, Washington, 23 ianuarie 2018
Casa Albă, Washington, 23 ianuarie 2018 (Charlotte Cuthbertson / Epoch Times)

Patru persoane au fost grav rănite în urma unui fulger care a lovit în faţa Casei Albe, au anunţat, joi, pompierii americani.

Departamentul de pompieri şi servicii medicale de urgenţă al Districtului Columbia a declarat că cele patru persoane au fost rănite în parcul Lafayette, situat chiar în faţa complexului Casei Albe, după cum informează The Guardian.

Toţi cei patru răniţi au fost transportaţi la spitale locale în stare critică. O porţiune a parcului a rămas închisă joi seara, echipele de urgenţă fiind la faţa locului.

În timp ce detaliile privind lovitura au rămas limitate, Washington Post a relatat că acesta a fost rezultatul unei furtuni puternice care a trecut prin oraş în cursul serii, dezlănţuind vânturi puternice şi vreme severă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe