Părinţi din China acuză un director de şcoală de molestarea fiicelor lor

Imaginea unei camere de supraveghere de la hotel a arătat că directorul a luat 2 fete în camera de hotel în dimineaţa zilei de 9 mai. (Screenshot)
Gu Xiaohua
20.05.2013

Părinţii a şase fete de şcoală primară din provincia chineză Hainan spun că fetele lor au fost drogate şi molestate sexual dimineaţa devreme pe 9 mai la un hotel, de directorul şcolii lor împreună cu un alt oficial. Acesta este ultimul dintr-o serie de rapoarte recente implicând Partidul sau oficiali de stat în abuzuri sexuale asupra minorilor.

Cei doi suspecţi din cazul provinciei Hainan sunt directorul şcolii primare nr. 2 din oraşul Wanning, dl. Chen, şi un administrator local. - dl. Feng.

Conform televiziunii de stat CCTV, autorităţile locale spun că la o conferinţă de presă de pe 13 mai, că directorul şcolii a fost arestat. Dar examinatorul medical de la Departamentul de Poliţie din oraşul Wanning, a spus că suspecţii nu au avut relaţii sexuale cu cele şase fete.

Fetele, de vârste de la 11 la 14 ani, l-ar fi invitat pe directorul şcolii la un bar karaoke până dimineaţa. Apoi două dintre fete au plecat cu Feng şi au mers la un hotel. Chen a luat celelalte patru fete la un alt hotel, a spus reporterul CCTV.

Un ziar local din Provincia Shandong, City Sun, l-a contactat pe tatăl uneia dintre fete, cu numele de Fu. El a spus că fata lui de 12 ani a avut sângerări vaginale profunde după ce a fost găsită. Reporterului i-a fost arătat de asemenea un video care arată un clip cu lenjeria intimă pătată de sânge a fetei.

Beijing Times a avut un interviu pe data de 14 mai cu tatăl unei alte fete, care a folosit numele de Wang. Acest bărbat a spus că fata lui a apărut drogată şi adormită când a fost găsită. Alţi părinţi cred de asemenea că fetele au fost drogate, a spus el.

Wang a spus că toate cele şase fete au fost luate la hotelul Lvchun Park din Wanning, pe 8 mai, unde copiilor le-au fost servite băuturi şi biscuiţi. După asta ei toţi au fost la un bar karaoke. La aproape 1 a.m., directorul şi 4 fete, s-au întors la hotel şi au închiriat 2 camere.

Conform lui Wang, directorul şcolii i-au oferit 2.000 yuan ($325) fetei lui Wang pentru a face sex cu ea, dar ea a refuzat.

“El a mărit oferta pentru a-i oferi 3.000 yuan, apoi 5.000 yuan,” a spus Wang. “Totuşi, fata mea a spus nu. Dar ea şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce se zbătea.”

Când fata s-a trezit dimineaţa, ea a găsit urme de sânge pe lenjeria ei intimă, a spus Wang. “Ea plânge de când a citit ziarul în această dimineaţă, spunând că nu vrea să mai trăiască.”

Părinţii a cinci dintre fete au declarat pentru Beijing Times că fetele lor au fost examinate pe 10 mai şi li s-a spus de către examinatorul medical sau de poliţie că toate au fost găsite cu himenul rupt.

Abuzuri similare ale copiilor în China au fost în mod repetat raportate în anii recenţi.

În Xishui, sudul Chinei, provincia Guizhou, patru oficiali au făcut parte dintr-un grup de şapte bărbaţi care au forţat 10 fete tinere pentru a se prostitua în 2007 şi 2008.

În Octombrie 2011 în China centrală, provincia Shaanxi, patru oficiali dintr-un sat au violat o fată tânără având mai puţin de 12 ani. Ei au fost condamnaţi la 5-7 ani de închisoare.

În Provincia Guangzhou de sud, un fost ofiţer de poliţie a violat cel puţin douăzeci şi trei de fete tinere.

Zhu Xinxin, un scriitor independent şi fost editor al Heibei Radio Online, a declarat postului de radio Sound of Hope că sub dictatura Partidului Comunist Chinez corupţia a fost încurajată, astfel încât oficialii chinezi s-au obişnuit să facă orice vor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor