Papahagi: Jegoşenia ultimă, fuziunea UNPR-PMP - asta e moştenirea lui Băsescu. Mi-e o silă infinită!

Credeam că Traian Băsescu nu poate coborî mai jos decât candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale, a reacţionat Adrian Papahagi la aflarea veştii că PMP fuzionează cu UNPR-ul lui Gabriel Oprea.
Adrian Papahagi (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
13.07.2016

Partidul lui Traian Băsescu va sluji acum cu forţe noi, uneperiste, cauza mafiei, alături de PSD şi ALDE, a scris marţi, pe contul său de Facebook, profesorul universitar Adrian Papahagi, unul dintre membrii fondatori ai PMP care, ulterior, a părăsit formaţiunea.

"Jegoşenia ultimă, fuziunea UNPR-PMP. Credeam că Băsescu nu poate coborî mai jos decât candidatura lui Udrea la prezidenţiale. Asta e moştenirea lui Băsescu. Mi-e o silă infinită!", a reacţionat Adrian Papahagi.

În opinia fostului membru de frunte al PMP, actualul copreşedinte al liberalilor, Vasile Blaga, s-a dovedit decent în comparaţie cu Traian Băsescu.

"A contribuit la victoria lui Iohannis, în timp ce Băsescu a jucat subteran pentru Ponta (cei care încă nu cred, în ciuda a tot ce a declarat Udrea despre întâlnirile ei cu Ponta, Ghiţă şi Maior, vor avea mai devreme sau mai târziu dovada). PDL a fuzionat cu PNL, în timp ce PMP fuzionează cu UNPR.

Blaga nu s-a apucat să atace statul de drept şi să înjure cancelaria Germaniei sau ambasada SUA, ca Băsescu. OK, PNL e varză, dar nu e ultima mizerie. Iohannis e slăbuţ, dar nu e Ponta. Iar România ţine linia statului de drept, în timp ce Băsescu-Udrea-Ponta-Ghiţă pregăteau asaltul final al mafiei", a argumentat Adrian Papahagi.

Profesorul a subliniat că a fost primul care a denunţat din interior deriva PMP, însă, şi-a exprimat regretul că nu a înţeles destul de devreme ce se întâmplă, ca să nici nu participe în vreun fel la crearea acestui partid "care acum va sluji cu forţe noi, uneperiste, cauza mafiei, alături de PSD şi ALDE."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor