Pandurii - Dinamo 1-2, în Cupa României

Echipa Dinamo a învins joi Pandurii în Cupa României şi abordează apropiatul meci cu Steaua cu un moral ridicat.
(DAMIEN MEYER / AFP / GettyImages)
Liviu Şerbănescu
02.11.2012

Echipa Dinamo a învins joi Pandurii în Cupa României şi abordează apropiatul meci cu Steaua cu un moral ridicat.

După ce a învins joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în optimile competiţiei, Dinamo Bucureşti, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana.

Pentru Dinamo, golurile au fost marcate de Alexe, în minutul '37 şi Mamele în minutul '90 1, în timp ce pentru gazde a înscris Lemnaru, în minutul '73.

Dup[ meci, Dario Bonetti, antrenorul de la Dinamo, a declarat joi seară că este fericit pentru această victorie şi a precizat că formaţia sa a avut mai multe ocazii.

"Nu facem meciuri bune doar cu echipele mari, ci şi cu cele mici. Suntem o echipă nouă, sunt jucători care se află la primul sezon în Liga I şi de aceea nu avem mereu rezultatele dorite. Ţucudean a jucat pentru echipă şi tot ce contează este că am reuşit să câştigăm. Am avut multe ocazii de gol, dar Pandurii a avut o posesie mai bună.

În repriza a doua nu ne-am apărat bine şi nu am făcut presing atunci când adversarul avea balonul. Alexe este un jucător de calitate, încercăm să-i oferim linişte pentru a avea un moral bun. Am întâlnit un adversar dificil în această seară, Pandurii nu pierduseră niciun meci pe teren propriu în acest sezon.

Steaua este una dintre cele mai bune echipe din campionat şi cred că va fi un meci frumos şi echilibrat. M-a surprins eliminarea Stelei la Chiajna. Suntem fericiţi că ne-am calificat, deoarece acesta era obiectivul nostru. Am învins o echipă foarte puternică cu jucători interesanţi. Presiunea este normală la Dinamo, ştiu că sunt unii care nu mă vor, dar eu încerc să-mi fac treaba", a precizat Bonetti la digisport.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor