Paleologu: Faptul că un om ca Răzvan Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetenţei în România

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Scandalul dintre Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, şi Mădălina Mezei, fosta şefă TAROM, e de un mahalagism extrem, a declarat, pentru B1 TV, candidatul PMP la prezidenţiale, Theodor Paleologu.

"E un scandal de mahala, e de un mahalagism extrem acest scandal. Şi dintr-o parte şi din alta, e absolut penibil. Spune domnul Cuc că doamna Mezei e incompetentă, dar cine a numit-o? Asta arată încă o dată că la toate nivelurile în ţara asta sunt numiţi incompetenţi, impostori, nulităţi, hoţomani. Apoi vine domnul Cuc şi spune că a dat-o afară pentru incompetenţă.

Domnul Cuc trebuie să dea socoteală pentru ce a făcut şi ce a făcut este absolut inadmisibil!

Pe domnul Cuc ar fi trebuit să-l dea afară doamna Dăncilă, numai că acum nu mai are cum, că au fost cu toţii daţi afară de votul Parlamentului. Faptul că un om ca domnul Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetenţei în această ţară", a declarat Theodor Paleologu.

Reamintim că Mădălina Mezei a acuzat, în cadrul unei conferinţe de presă, că ministrul Cuc a chemat-o la el în birou cu două zile înainte de moţiune pentru a-i cere să ţină la sol câteva avioane în ziua votului crucial pentru PSD, însă Mezei a refuzat pentru că "nu suntem stăpâni de sclavi". Ulterior, Mezei a fost demisă de la conducerea TAROM. Între timp, DNA a deschis dosar penal şi a început audierile, prima chemată fiind chiar Mezei.

La rândul său, Răzvan Cuc a negat acuzaţiile şi a ameninţat că va depune o plângere penală împotriva fostei şefe Tarom. Totodată, Cuc o acuză pe Mezei de "nepotism, interese personale şi lipsă totală de implicare managerială".

Mădălina Mezei fusese numită la şefia TAROM abia în iunie anul acesta, tot de Cuc, şi anterior a fost reprezentantul companiei la Bruxelles.