Paleologu: Eu nu înţeleg de ce un ministru trebuie să-l primească pe George Simion venit să facă scandal la uşa ministerului

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a reacţionat după protestul organizat de cei de la AUR, în frunte cu George Simion, în faţa Ministerului Sănătaţii, în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş".

"Eu nu înţeleg de ce un ministru trebuie să-l primească pe George Simion venit să facă scandal la uşa ministerului. Mi se pare complet greşit să dai nas unor asemenea personaje. Unii dintre dvs invocaţi statutul de parlamentar al lui George Simion. Da, evident, guvernul este supus controlului parlamentului şi orice ministru are datoria să răspundă întrebărilor şi interpelărilor formulate de parlamentari. Ce fac scandalagii de la AUR este însă cu totul altceva. Ei abuzează de statutul de parlamentari pentru a da buzna unde au chef şi a face tărăboi în stilul lor huliganic", a declarat Paleologu, pe pagina sa de Facebook.

În opinia fostului ministru, un ministru care cedează unei asemenea presiuni este un ministru slab de înger.

"Nu mă interesează dialogul cu susţinători agresivi ai partidului AUR şi nu vreau să furnizez o tribună pentru comentarii extremiste. Le voi şterge în mod sistematic", a adăugat Paleologu.