(P) Semnele care îţi arată că ai nevoie de tratamentul cu aparat dentar!

Obţine un zâmbet de invidiat.
Obţine un zâmbet de invidiat. (iAgency)

Tratamentul cu aparat dentar a devenit popular în ultimii ani, deoarece ajută la alinierea corectă a dinţilor şi la obţinerea unui zâmbet demn de invidiat. Acest tratament nu este destinat doar copiilor, ci şi adulţilor. Rezultatele sunt excelente, indiferent de vârsta pacientului!

Orice persoană care se confruntă cu probleme estetice sau funcţionale la nivelul danturii poate alege cu încredere tratamentul ortodontic. În cazul în care bănuieşti că ai nevoie de acest dispozitiv de corectare a danturii, este indicat să nu mai amâni momentul şi să mergi la o clinică dentară cu prestigiu. Un medic stomatolog cu experienţă va putea să evalueze starea danturii tale şi să îţi recomande cel mai potrivit aparat dentar pentru situaţia ta.

Când să alegi tratamentul ortodontic?

Multe persoane consideră că este necesară purtarea unui aparat doar atunci când dinţii sunt "încălecaţi", dar acest dispozitiv poate fi necesar în mai multe cazuri.

De exemplu, atunci când în copilărie dinţii de lapte sunt extraşi cu întârziere, dinţii definitivi ajung să erupă peste ei, ceea ce poate cauza probleme. Dacă părinţii aleg să remedieze rapid această problemă, timpul de purtare a aparatului dentar va fi redus, iar zâmbetul frumos va fi obţinut rapid.

Iată ce alte semne îţi arată că ai nevoie de un aparat dentar:

Corectează-ţi dantura cu un aparat dentar.
Corectează-ţi dantura cu un aparat dentar. (iAgency)

Dinţii tăi sunt înghesuiţi sau au crescut într-un unghi neobişnuit

Persoanele care s-au născut cu o dantură înghesuită sau care au dinţii crescuţi într-un unghi anormal pot apela la tratamentul ortodontic pentru a rezolva problema. Montarea unui astfel de dispozitiv reprezintă cea mai bună soluţie, deoarece acesta va putea corecta aliniamentul dinţilor.

Te confrunţi cu probleme de masticaţie

O dantură care nu s-a dezvoltat corect poate fi cauza mai multor probleme apărute de-a lungul timpului. De pildă, unele persoane remarcă diverse probleme de masticaţie, aşa cum este apariţia unui sunet în zona articulaţiei în timpul mestecării anumitor alimente sau imposibilitatea de a mărunţi corespunzător alimentele. Din fericire, un dispozitiv ortodontic poate corecta cu brio dificultăţile de masticaţie, care, în timp, pot afecta întregul sistem digestiv.

De asemenea, există şi cazuri în care pacienţii îşi muşcă obrazul frecvent în timp ce mestecă anumite alimente, fapt care poate fi extrem de deranjant şi chiar dureros.

Dantura ta are un aspect inestetic

Multe persoane apelează la tratamentul cu aparat dentar, deoarece nu sunt mulţumite de aspectul danturii lor. Pacienţii îşi doresc să îşi îmbunătăţească look-ul şi să obţină un zâmbet perfect. Atunci când dantura arată impecabil, se schimbă întregul look al unei persoane.

Apelează la o clinică cu experienţă!

În cazul în care îţi doreşti să obţii rezultate remarcabile în urma tratamentului ortodontic, este important să alegi o clinică stomatologică dotată cu echipamente de ultimă generaţie, care are o echipă formată din medici cu experienţă vastă în domeniu. Specialiştii vor analiza în detaliu situaţia danturii tale şi îţi vor putea recomanda cel mai potrivit tratament pentru necesităţile tale.

În prezent, există mai multe tipuri de aparat dentar (metalic, ceramic, din safir, invisalign etc.), aşa că vei putea găsi un dispozitiv pe placul tău, care să te avantajeze din punct de vedere estetic şi care să-ţi ofere rezultatele dorite.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură