P&G aduce mamele sportivilor români în Casa Familiei la Jocurile Olimpice de la Soci

Procter & Gamble, unul dintre partenerii globali ai Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), şi brandurile sale a anunţat că susţine mamele şi familiile sportivilor care vor merge la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci (7-23 februarie), printre care se numără Eva Tofalvi (biatlon), Marinela Mazilu (skeleton) şi mamele acestora.

Compania lansează Casei Familiei P&G, parte a campaniei "Mulţumesc, Mama!", a doua acţiune de acest gen după Jocurile Olimpice de la Londra.

"Este o "casă departe de casă", unde familiile pot petrece timp împreună într-un spaţiu relaxat şi prietenos. Localizată în parcul olimpic de la Soci, Casa Familiei P&G va fi deschisă de pe 8 până pe 23 februarie, oferindu-le mamelor şi familiilor sportivilor tot confortul de acasă", precizează comunicatul.

"Credem că în spatele fiecărui atlet stă o mamă extraordinară", afirmă Marc Pritchard, P&G Global Brand Building Officer. "Aşa cum produsele noastre sunt alături de mame zi de zi, vom fi alături de mamele olimpicilor în Casa Familiei P&G cu servicii care fac cu adevărat diferenţa atunci când familia nu beneficiază de comfortul propriului cămin", a mai spus Pritchard.

Compania va ajuta mamele unor sportivi din peste 20 de ţări să meargă la JO de la Soci.

"Este un moment emoţionant şi copleşitor pentru mine să merg la Soci pentru a o vedea pe fiica mea Eva în competiţie. Vor fi clipe de nepreţuit pentru mine şi familia noastră, pentru că am fost mereu departe de ea atunci când concura. Aceasta ocazie de a participa la Jocurile Olimpice de la Soci este un vis devenit realitate pentru mine ca mamă", a declarat Ghizela Tofalvi.

"Faptul că Procter & Gamble va avea grija de mama mea în Casa Familiei P&G şi o va ajuta să se simtă ca acasă la Soci înseamnă enorm de mult pentru mine", a declarat skeletonista Marinela Mazilu. "Ştiind că mama va fi acolo să mă susţină mă va ajuta să mă concentrez complet asupra competiţiei, fără ca nimic să-mi distragă atenţia", a adăugat Mazilu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport