Ororile socante din spatele portilor inchise ale Lagarului de Concentrare Sujiatun

Un reporter din China care a lucrat pentru o agentie de stiri japoneza si specializat in stirile chineze a fugit recent in Statele Unite dupa ce a fost dat in urmarire in China pentru a dezvaluit niste probleme controversate.
Un reporter din China care a lucrat pentru o agentie de stiri japoneza si specializat in stirile chineze a fugit recent in Statele Unite dupa ce a fost dat in urmarire in China pentru a dezvaluit niste probleme controversate. (The Epoch Times)

Organele practicantilor Falun Gong sunt o sursa ieftina pe piata neagra

In anii recenti, pietele internationale de cumparare si vanzare a organelor au suferit mari lipsuri. Fiind tara cu cea mai mare populatie din lume care in plus mai foloseste si pedeapsa cu moartea, China incepe sa foloseasca injectii letale astfel incat organele persoanelor executate sa fie date spitalelor pentru transplanturi de organe.

Din moment ce comertul ilegal de organe al Chinei a fost expus pe plan international, Congresul Statelor Unite a desfasurat numeroase sedinte. Societatea internationala a cerut ca Partidul Comunist Chinez (PCC) sa urmeze statutul “de folosire a organelor persoanelor moarte sau executate” anuntat in 1990. Statutul stipuleaza ca organele unui criminal pot fi obtinute doar daca persoana sau rudele acesteia au fost de acord, sau daca corpul nu este revendicat.

Datorita putinelor surse de obtinere a organelor umane, preturile organelor sunt foarte ridicate de multa vreme. De cand PCC a ordonat Biroului 6-10, o organizatie special infiintata pentru a persecuta practicantii Falun Gong, sa “ucida practicantii Falun Gong si sa sustina ca s-au sinucis” si sa “le ruineze reputatia, falimentze financiar, si sa-i distruga fizic,” organele practicantilor Falun Gong care au fost omorati prin tortura au devenit o sursa ieftina pentru comertul de pe aceasta piata neagra.

Doctorii si comerciantii implicati au fost inselati

O persoana din interior a declarat ziarului The Epoch Times ca doctorilor si comerciantilor implicati in cumpararea organelor practicantilor Falun Gong li s-a spus ca organele provin de la practicanti Falun Gong care “au innebunit in urma practicii si au murit” sau “au devenit rai dupa inceperea practicii si au ucis alti oameni, si prin urmare au fost condamnati la moarte si impuscati de autoritati.” Prin urmare, partile implicate nu au gasit nici o problema si nici nu au criticat moral acest lucru. De cand Lagarul de Concentrare Sujiatun vinde organele la preturi mici, reprezentanti internationali de cumpare-vanzare de organe incearca sa contacteze si sa incheie intelegeri cu acest Lagar. Chinezii de peste oceane de asemenea contacteaza rudele lor din orasul

Shenyang in speranta ca vor cumpara un rinichi ieftin de la Lagarul Sujiatun.

Unele spitale si agentii de sanatate private stiu ca este posibil sa cumpere organe ale practicantilor Falun Gong de la Lagarul de Concentrare Sujiatun, unde organele umane nu au urme de injectii letale. Un martor ocular a declarat ca localnicii din districtul Sujiatun privesc cumpararea de organe ca interzisa si sunt foarte atenti. Persoanele simple de acolo nu indraznesc sa abordeze problema.

Crematoriul deseori emana fum alb

Lagarul de Concentrare Sujiatun este un loc ascuns, inconjurat de multi copaci. Un martor ocular a declarat, “Acum, unele drumuri sunt blocate in orasul Shenyang si masinile nu pot trece. Exista restrictii pe drumuri si masinile obisnuite nu se pot apropia de lagar. Pentru a evita suspiciunile si problemele, noi am calatorit intr-un camion care transporta carbune pentru a ne apropia de lagarul de concentrare. Am vazut crematoriul lagarului emitand fum alb. Nimeni nu se afla in zona si atmosfera era foarte infricosatoare. Un localnic mi-a spus ca de fiecare data cand trece pe acolo, mereu se vede fum emis de crematoriu.”

Corpurile prizonierilor sunt incinerate imediat dupa inlaturarea organelor

In trecut, mass media internationala a expus societatii internationale furtul secret de organe umane in China. Biroul de Securitate Publica, judecatori si doctori incalca legea si colaboreaza in furtul de organe de la morti pentru transplanturi si mari profituri.

Criminalilor chinezi deseori nu li se permite sa-si contacteze familiile astfel ca nimeni nu se va duce sa revendice corpul dupa executie. In acest mod, organele pot fi inlaturate si corpurile incinerate rapid. PCC cere personalului medical implicat sa opereze in secret. Doctorilor li se interzice de asemenea sa poarte costumele lor de operatie pe terenurile de executie. In plus, garzile de securitate monitorizeaza operatiile de inlaturare a organelor si incinereaza corpul imediat dupa aceea.

Lagarul Sujiatun este foarte aglomerat, dar numarul prizonierilor este secret

Curent, Shenyang are multe firme si spitale private care cumpara organe umane pentru a le vinde pe piata internationala. Lagarul de concentrare Sujiatun a transferat peste 6,000 de practicanti Falun Gong si a strans cativa doctori pentru operatiile de inlaturare a organelor. Pentru a elimina posibilele dovezi corpurile sunt incinerate.

O persoana care a lucrat la lagarul de concentrare a declarat ca sarcinile de munca cresteau ca niciodata. Autoritatile transfera neincetat practicanti Falun Gong acolo si inchisoarea este aglomerata si plina dincolo de imaginatie. Cu siguranta este un loc unde o persoana nu poate trai.

Inainte de aceasta dezvaluire, anatomistul german Gunther von Hagens a socat lumea cu expozitia sa Body Worlds, in care a prezentat multe cadavre conservate, si s-a lovit de o intensa condamnare din partea grupurilor pentru drepturile omului. Mass media a expus faptul ca multe dintre corpurile umane conservate ale lui Hagens erau prizonieri executati din China. Gunther von Hagens a recunoscut de asemenea ca a primit un corp cu o rana de glont in cap.

In prezent China are cel mai extins comert de organe din lume. Organele functionale sunt vandute spitalelor sau pacientilor, si corpurile nefolosibile sunt date lui Gunther von Hagens si Institutului de Conservare pentru transformarea lor in specimene conservate si folosite in expozitia Body Worlds.

Organele practicantilor Falun Gong morti “lipsesc”

In timpul lunii iunie a anului trecut, conform unui raport oferit de practicantii Falun Gong, organele practicantilor Falun Gong omorati prin tortura in inchisoare au fost furate pentru transplanturi.

Conform unor investigatii au fost gasite gauri si taieturi de cutit pe corpurile unor practicanti Falun Gong. Unor corpuri li s-a facut autopsia fara permisiunea membrilor familiilor lor si unele organe ale victimelor au fost extrase. Conform unor informatii din interior, doctorii de la Centrul de Reabilitare a Drogatilor din districtul Baiyun, orasul Guangzhou au ordonat deschis criminalilor care tortureaza practicantii Falun Gong, “Nu ii bateti in zona taliei, rinichii pot fi folositi.”

Website-ul Falun Gong, clearwisdom.net, a facut apel la comunitatea internationala sa acorde o atentie speciala acestui caz de furt al organelor practicantilor Falun Gong omorati prin tortura. De asemenea a facut apel la toate cunostintele si rudele victimelor si oamenilor dedicati justitiei sa inregistreze toate dovezile legate de implicarea unor organizatii sau persoane individuale in aceste crime pentru a putea fi folosite in procesele viitoare.