Orban, dezlănţuit: PNL e ca o casă ce a luat foc şi în care incendiul se stinge cu linguriţa de apă

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Screenshot)

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a lansat, miercuri, un atac dur la adresa premierului interimar Florin Cîţu şi a preşedintelui Klaus Iohannis, acuzându-i că sunt responsabili pentru provocarea şi adâncirea crizei politice actuale şi pentru faptul că PNL este, în acest moment, ca “o casă care a luat foc şi în care incendiul se stinge cu linguriţa de apă”.

“Responsabili nu numai de provocarea crizei politice, ci şi de perpetuarea şi adâncirea crizei politice sunt atât Iohannis cât şi gruparea demolatoare care l-a impus pe Cîţu împotriva oricărei democraţii interne de partid în fruntea partidului. Eu nu pot să înţeleg de ce se cramponează Iohannis de Cîţu, ştiind că aruncă ţara în aer şi că prelungeşte în mod artificial criza. Nu pot să înţeleg. Pe drumul pe care au pornit, din PNL, până în 2024, nu mai rămâne nimic, decât praf. La ora actuală este ca o casă care a luat foc şi în care incendiul se stinge cu linguriţa de apă”, a precizat Orban.

De asemenea, fostul lider PNL a transmis că, din punctul său de vedere, se va ajunge la alegeri anticipate în cazul în care Florin Cîţu va fi desemnat din nou premier:

“Categoric se va ajunge la anticipate, dacă Florin Cîţu va susţine a doua propunere, pentru că eu nu îmi imaginez cine ar putea să-l voteze pe Florin Cîţu premier din Parlamentul României, pentru că oricine îl votează pe Florin Cîţu ca premier va pierde practic susţinerea alegătorilor care susţin formaţiunea politică respectivă. La ora actuală, aproape nimeni nu-l mai vrea pe Florin Cîţu premier”.

Ludovic Orban a făcut remarcile după ce a anunţat că şi-a dat demisia de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne