Oprescu: Eu vin în faţa bucureştenilor cu realizări, nu cu scuze

Sorin Oprescu (DANIEL MIHAILESCU / AFP)
Epoch Times România
08.06.2012

Sorin Oprescu, primarul Capitalei şi candidat independent pentru un nou mandat, îi cheamă pe bucureşteni la vot, pe data de 10 iunie, "pentru că oraşul are nevoie de continuitate, iar proiectele începute trebuie finalizate".

"Votul din 10 iunie este foarte important pentru că, pe lângă Oprescu, este nevoie şi de o echipă care să mă lase şi să mă ajute să facem treabă pentru bucureşteni. Vă invit, aşadar, să veniţi la vot şi să îmi acordaţi cinstea şi responsabilitatea de a fi în continuare primarul Bucureştiului. E momentul vostru! Să alegeţi pentru o viaţă mai bună: viaţa voastră", se arată într-un comunicat semnat de Sorin Oprescu, remis vineri AGERPRES.

El mai spune că vine în faţa bucureştenilor cu realizări, nu cu scuze, cu ceea ce ce a făcut, nu cu promisiuni, cu performanţe şi nu cu scandal.

"Mesajul meu pentru toţi cei cărora le pasă de acest oraş este acela că se poate! Putem construi, putem finaliza proiecte, putem mişca lucrurile din loc", mai precizează Oprescu.

Edilul spune că a reuşit în aceşti ani să ducă la bun sfârşit proiectele abandonate ale administraţiilor anterioare, proiecte în care se investiseră mulţi bani şi care erau lăsate de izbelişte.

"Am început proiecte noi: renovarea şi modernizarea spitalelor, fluidizarea traficului prin reabilitarea străzilor şi construirea de pasaje şi parcări, reabilitarea şi modernizarea şcolilor, extinderea şi reabilitarea reţelei de canalizare, repararea teatrelor şi cinstirea marilor noştri artişti (...)Drumul nu a fost uşor. Dar am promis că voi dezvolta şi voi moderniza oraşul şi mă ţin de cuvânt!", precizează primarul general.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor