Oprea candidează la parlamentare: "Sunt un om care m-am bătut pentru securitatea naţională a României"

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Facebook)

Generalul Gabriel Oprea, al cărui nume este asociat cu moartea poliţistului Bogdan Gigină, a anunţat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că va candida ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat de deputat, în municipiul Bucureşti.

"Am revenit la UNPR, m-au ales colegii iarăşi preşedinte, suntem într-un proces cu PMP-ul şi până atunci am hotărât să îi reprezint, la cererea lor, a militarilor, a poliţiştilor, să îi reprezint prin asociaţie şi din Parlamentul României, Comisia de Apărare", a declarat Oprea, citat de ziare.com.

Fondatorul UNPR pretinde că a decis să candideze "la cererea militarilor şi poliţiştilor din toată ţara şi mai ales din Bucureşti" şi s-a arătat convins că va primi "încrederea multor patrioţi români şi în special a militarilor şi familiilor lor".

"Sunt un om care m-am bătut pentru securitatea naţională a României în sensul bun al cuvântului. Astăzi parcă trăim într-o altă lume, avem un duşman comun, este această pandemie, cred că trebuie toţi să fim solidari şi vedeţi şi dumneavoastră că în întreaga lume care luptă împotriva acestei pandemii în primele rânduri sunt alături de medici, de personalul medical sunt militarii şi poliţiştii, oameni care jură să-şi apere ţara chiar cu preţul vieţii", a adăugat Oprea.

Reamintim că Gabriel Oprea a ieşit din prim planul vieţii politice obligat de împrejurări, după ce poliţistul Bogdan Gigină a încetat din viaţă în timp ce îi făcea pârtie în trafic, poliţistul fiind obligat să conducă motocicleta cu viteză mare deşi vremea era nefavorabilă. De altfel, Oprea este judecat pentru omor din culpă. Dosarul a ajuns în instanţă după 5 ani de tergiversări.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne