Oficial ucrainean de rang înalt: În Rusia este în curs o lovitură de stat. Putin este bolnav de cancer

Vladimir Putin
Vladimir Putin (ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/AFP/GETTY)

Generalul-maior Kiril Budanov, şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene susţine că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în curs în Rusia, iar liderul rus este grav bolnav de cancer.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Sky News, Budanov a mai opinat că o înfrângere în Ucraina va duce la schimbări de amploare în Rusia.

'Imposibil de oprit lovitura de stat'

General-maiorul Budanov a declarat pentru Sky News că o înfrângere în Ucraina va duce la înlăturarea liderului Rusiei şi la dezintegrarea ţării.

„Va duce în cele din urmă la schimbarea conducerii Federaţiei Ruse. Acest proces a fost deja lansat şi se îndreaptă în această direcţie.”

„Înseamnă că este în curs o lovitură de stat?”, a fost întrebat ofiţerul.

„Da”, a răspuns el.

„Ei acţionează în această direcţie şi sunt imposibil de oprit.”

El a mai afirmat că Putin se află într-o „stare psihologică şi fizică foarte proastă şi este foarte bolnav”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe