Oficial rus împuşcat mortal în cap în Moscova

Şeful unui departament din Ministerul rus de Externe a fost împuşcat mortal în Moscova, conform presei locale. Guvernul încă nu a confirmat rapoartele.
Preşedintele rus Vladimir Putin.
Preşedintele rus Vladimir Putin. (Captură Foto)

Bărbatul împuşcat a fost identificat ca fiind Petr Polşikov, în vârstă de 56 de ani, un diplomat de rang înalt de la secţiunea latino-americană a Ministerului rus de Externe.

Trupul unui bărbat a fost descoperit într-un apartament şi avea o rană la cap provocată de un glonţ, a anunţat REN TV.

Două cartuşe au fost descoperite alături de un pistol sub chiuveta din bucătărie, a declarat o sursă pentru postul TV, adăugând că soţia bărbatului s-ar fi aflat de asemenea în apartament.

Paramedicii au fost filmaţi transportând în ambulanţă un bărbat îmbrăcat cu o bluză de culoare albă.

Incidentul a avut loc în aceeaşi zi în care cel puţin 12 persoane au fost ucise de un camion care a intrat intenţionat într-un Târg de Crăciun din Berlin şi în care un poliţist turc în afara serviciului l-a împuşcat fatal pe ambasadorul rus în Ankara, care era prezent la o galerie de artă. Atacatorul a strigat “Nu uitaţi Alep, nu uitaţi Siria!”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe