Oferte avantajoase de locuri de muncă în domeniul IT

.
. (Peter Macdiarmid / Getty Images)

În domeniul IT există oferte avantajoase, cu peste 2.200 de joburi disponibile în toată ţara, atât pe partea de hardware, cât şi pe cea de software, consultanţă sau servicii.

Localitatea cu cele mai multe oferte de angajare în domeniul IT este Bucureşti, fiind disponibile peste 600 de posturi în prezent, dar oportunităţi pentru cei interesaţi sunt şi în Cluj-Napoca (200), Timişoara (200), Iaşi (130) sau Braşov (100).

Compania americană IBM, unul dintre cei mai renumiţi furnizorii de servicii şi produse în domeniul IT, face numeroase angajări în România, prin Global Delivery Centre din Bucureşti.

Printre posturile libere în prezent se numără cele de Process Specialist, SAP Consultant, Deployment Manager, SharePoint Product Specialist şi Quality Control Specialist.

Microsoft România recrutează specialişti în IT şi ingineri software, nu doar în capitală, ci şi în Timişoara.

Printre joburile scoase la concurs întâlnim: Premier Field Engineer, Platform Support Engineer, Core Support Engineer etc. Se caută specialişti cu ample cunoştinţe tehnice şi de limbi străine (germană, olandeză, franceză).

Şi producătorul american de computere Dell, numărul trei în lume, continuă recrutările de candidaţi români. La începutul acestei toamne, Dell caută specialişti în Unix, VMWare, AIX, Linux, dar şi consultanţi de vânzări sau vorbitori de limbă germană sau portugheză.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne