Obiect neidentificat gigantic reperat pe Lună prin NASA Imaging [video]

Structură ciudată observată pe suprafaţa lunii
Structură ciudată observată pe suprafaţa lunii (Google Moon)

Google Moon arată ceea ce pare a fi o navă spaţială extraterestră masivă pe Lună. Are forma literei L şi pare că are marginea punctată de 7 lumini. Imagistica Google Moon este capturată de Lunar Reconnaissance Camera Orbital NASA (Camera lunară orbitală de recunoaştere)(LROC).

Reţeaua Turner Radio a raportat că guvernul SUA urmăreşte de 2 ani în secret două obiecte uriaşe care se apropie de Pământ, citând un consultant extern al Biroului Mediului de Meteoriţi al NASA. În ianuarie 2013, obiectele au dispărut dintr-o dată la aproximativ 300 000 km faţă de Marte, rapoartează reţeaua radio, dar acum se pare că cel puţin unul dintre ele a aterizat pe Lună.

Pe data de 15 ianuarie, NASA a lansat trei rachete suborbitale Terrier-Orion din Unitatea de Zbor Wallops din Virginia a Departamentului Apărării (DoD). Comunicatul de presă NASA declară: "La cererea managerilor de proiect DoD, nu va fi făcută disponibilă informaţia actualizată în timp real. Lansarea nu va fi transmisă în direct pe internet, şi nici nu se vor transmite date actualizate cu situaţia zborului pe reţelele sociale o dată cu începerea numărătorii inverse".

Deoarece imaginile Google Moon câştigă tot mai multă atenţie, unii speculează că această lansare ar putea fi legată de acestea.

Reţeaua Turner Radio şi-a dezvăluit sursa ca fiind "Dr. Eric Norton", un consultant pe termen lung al Agenţiei Naţionale de Securitate (NSA) şi NASA. Norton a descris obiectele a căror monitorizare a fost desemnat s-o asiste de către NASA din Observatorul MacDonald din Texas.

"Ceea ce am văzut a fost o serie de structuri masive, tridimensionale, negre în spaţiu, înşirate în linie dreaptă avansând în direcţia planetei Pământ", a spus el. Obiectele i-au fost arătate pe o perioadă de trei luni şi a văzut că "s-au apropiat cu milioane şi milioane de kilometri în timp de câteva luni."

Analizând obiectele, el şi echipa sa au emis ipoteza că acestea trebuie să fie făcute dintr-un material de mai multe mii de ori mai dur decât cel mai rezistent material cunoscut de om pe Pământ.

Norton a declarat că obiectele sunt un motiv de mare îngrijorare, cu multe întrebări şi puţine răspunsuri.

Reţeaua Turner Radio se prezintă ca o sursă de ştiri care nu se înscrie în media de masă.

Tech şi Gadget News speculează: "Forma gigantică arată de fapt ca marginea unei nave spaţiale triunghiulare imense, similare, până în prezent, cu tehnologia super-secretă a avioanelor stealth, dar forma este cu mult mai mare decât orice avion construit vreodată pe Pământ".

Videoclipul care arată reperarea Google Moon a avut mai mult de 500.000 de vizualizări pe youtube.