O prostituată columbiană, aflată în centrul scandalului sexual cu agenţi Secret Service, rupe tăcerea

Vorbind despre controversatul episod în urma căruia trei agenţi de la Secret Service şi-au pierdut slujbele după o noapte 'nebună' de petrecut la Cartagena săptămâna trecută, o damă de companie de 24 de ani a povestit că i s-au oferit 30 de dolari - o mică parte din onorariul ei de 800 de dolari - pentru o noapte în compania unuia dintre bărbaţi, relatează Daily Mail.
(Win McNamee / Getty Images)
Epoch Times România
19.04.2012

Vorbind despre controversatul episod în urma căruia trei agenţi de la Secret Service şi-au pierdut slujbele după o noapte 'nebună' de petrecut la Cartagena săptămâna trecută, o damă de companie de 24 de ani a povestit că i s-au oferit 30 de dolari - o mică parte din onorariul ei de 800 de dolari - pentru o noapte în compania unuia dintre bărbaţi, relatează Daily Mail.

Tânăra, o mamă singură, care s-a descris ca fiind prostituată, a declarat pentru New York Times că s-a întâlnit cu un agent la o discotecă, după o noapte cufundată în aburi de alcool.

'Nu mi-au spus niciodată că sunt cu Obama', a povestit ea, adăugând că bărbaţii au fost 'foarte discreţi'. Femeia, care a ales să îşi păstreze anonimatul, a precizat că s-a înţeles cu unul dintre agenţi să primească suma de 800 de dolari pentru a întreţine relaţii sexuale cu acesta. Dimineaţa următoare, cei doi s-au certat din cauza sumei mai mici ce i-a fost oferită.

Într-un interviu acordat în Columbia, femeia a relatat că agentul nu a vrut să îi dea decât 30 de dolari, iar situaţia a escaladat, în final fiind necesară intervenţia autorităţilor columbiene. Suma pe care a primit-o în cele din urmă a fost 225 de dolari. Câteva zile mai târziu, un prieten i-a semnalat că scandalul său a ajuns în jurnalele de ştiri şi că bărbatul respectiv era de fapt agent Secret Service.

'Sunt speriată', a afirmat ea, adăugând că nu şi-a dorit ca bărbatul respectiv să aibă probleme din cauza sa, temându-se totodată de un posibil act de răzbunare, conform NYT. 'Este ceva serios', a explicat femeia. 'Este vorba despre guvernul Statelor Unite ale Americii. Am atacuri de panică. Plâng tot timpul'.

Unsprezece agenţi Secret Service au fost trimişi acasă din oraşul columbian Cartagena după ce au petrecut nebuneşte o noapte, aducând în camerele de hotel prostituate de lux, potrivit informaţiilor din presă. Ei fuseseră detaşaţi la Cartagena în perspectiva sosirii preşedintelui Barack Obama pentru a participa la Summitul Americilor. Incidentul s-a produs înainte de venirea lui Obama şi a avut loc într-un alt hotel faţă de cel la care a fost cazat liderul de la Casa Albă.

Conform Daily Mail, primele consecinţe concrete ale incindentului au fost anunţate miercuri de Secret Service, mai exact excluderea a trei agenţi din rândurile sale, în contextul în care o anchetă separată a administraţiei americane este în curs. Secret Service nu a anunţat identitatea celor trei care părăsesc serviciul sau a celorlalţi opt care rămân suspendaţi. Într-un comunicat, Secret Service a precizat că unuia dintre supervizori i s-a permis să se pensioneze, iar altul va fi concediat. Un al treilea angajat, care nu era supervizor, şi-a prezentat singur demisia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor