Nume surpriză pe lista scurtă pentru propunerea de premier [surse]

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Au apărut nume surpriză pe lista posibililor nominalizaţi pentru funcţia de premier în viitorul Guvern, după ce liderul PNL Ludovic Orban a făcut pasul în spate în urma discuţiei cu preşedintele Klaus Iohannis, care i-a cerut să îşi asume eşecul de la alegeri.

Potrivit Digi24, Eduard Hellvig, fost secretar general al PNL, actual director al SRI, este unul dintre cei care ar putea fi desemnaţi de către preşedintele Klaus Iohannis.

Liberalii discută şi despre varianta nominalizării lui Virgil Popescu, ministrul Economiei, pentru şefia Executivului.

În cursul zilei de luni, după ce Ludovic Orban a fost chemat de Klaus Iohannis la o discuţie privată la Palatul Cotroceni, liderii partidului au avansat numele lui Ilie Bolojan, actualul preşedintelui al Consiliului Judeţean Bihor, pe cel al ministrului Apărării, Nicolae Ciucă, dar şi pe al ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, pentru funcţia de premier.

Marţi va avea loc o întâlnire între Klaus Iohannis şi liderii PNL, urmând, cel mai probabil, să se abordeze şi subiectul legat de identitatea viitorului prim-ministru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne