"Nu poţi să-l laşi să bea! E un sadic" - Fosta soţie al lui Putin, povestire oribilă [via Serghei Pugaciov]

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Clive Mason/Getty Images)

Mliardarul Serghei Pugaciov, fost bancher rus, a vorbit într-un interviu despre o conversaţie personală pe care ar fi avut-o cu fosta soţie a liderului de la Kremlin, Liudmila Putina, pe vremea când aceasta era încă nevasta lui Putin.

Într-un interviu acordat jurnalistului ucrainean Dmitri Gordon, Pugaciov a susţinut că soţul ei e sadic după ce bea şi că o loveşte. Conversaţia ar fi avut loc în bucătăria reşedinţei lui Putin din Novo-Ogariovo, la o petrecere.

"Ne-am despărţit, iar Liudmila a plâns: 'Nu poţi să-l laşi să bea! E un sadic! Începe să arate mişcări de judo pe mine când e beat. Am vânătăi timp de o săptămână după aceea''', a relatat miliardarul, care a sugerat că Putin are probleme mentale.

Reamintim că Putin a divorţat de Liudmila, iar despre el presa a relatat, vreme de ani de zile, că este într-o relaţie cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, care i-ar fi făcut şi copii. Cu Liudmila Putina are două fete.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe