Noul smartphone HTC One X, disponibil din 19 aprilie în oferta Orange

Smartphone HTC. (SAM YEH / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
18.04.2012

Operatorul de telefonie mobilă Orange România aduce în magazinele sale noul smartphone HTC One X, începând cu 19 aprilie, a anunţat miercuri compania.

HTC One X poate fi achiziţionat începând de la 239 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smartphone 15.

HTC One X oferă o navigare extrem de rapidă pe internet datorită procesorului quad-core de 1,5 GHz, având o viteză de download de 21 Mbps şi de 5,76 Mpbs pentru upload. De asemenea oferă o calitate deosebită fotografiilor cu ajutorul camerei de 8 MP şi un spaţiu de stocare de 32 GB.

În plus, ecranul de 4,7 inci cu rezoluţie HD, protejat de tehnologia „Gorilla Glass”, asigură utilizatorilor o rezistenţă sporită la o grosime de doar 8,9 mm.

Telefonul permite accesarea mai multor funcţii în acelaşi timp. Astfel cu HTC One X se poate face o fotografie în timp ce se face o înregistrare video HD sau se poate viziona un film în timp ce se răspunde unui apel video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor