Nicuşor Dan, după protestul din faţa PMB: Angajaţii sunt manipulaţi din zona PSD. Nu mă las intimidat de astfel de presiuni

Nicusor Dan in conferinta de presa in fara Primariei Generale, Bucuresti
Nicusor Dan in conferinta de presa in fara Primariei Generale, Bucuresti (Epoch Times România)

Ca răspuns la protestul angajaţilor Companiei Parcuri şi Grădini, primarul Nicuşor Dan a decis să supună votului Consiliului General de vineri, 26 februarie, încetarea delegării serviciilor publice către această companie.

Salariaţii Companiei Municipale Parcuri şi Grădini sunt plătiţi la zi. La protestul de vineri, primarul Capitalei i-a asigurat pe angajaţi că îşi vor primi salariile până la desfiinţarea companiei şi i-a încurajat să se înscrie la angajările pe care ALPAB le va deschide.

"Nu mă las intimidat de astfel de presiuni, în care angajaţii companiilor municipale sunt manipulaţi de interese din zona PSD, care doresc să-şi păstreze privilegiile necuvenite. Ca exemplu, pentru angajaţii Companiei Parcuri şi Grădini, dar şi pentru alţii care se gândesc să procedeze ca ei, am propus Consiliului General al Municipiului Bucureşti să urgentăm desfiinţarea acestei companii prin încetarea contractului de delegare. Sunt un om rezonabil, atent la problemele oamenilor, nu şi atunci când se întrece măsura. Iar azi s-a întrecut măsura. Companiile municipale vor fi desfiinţate pentru că sunt o uriaşă risipă. Am anunţat-o de câteva luni, sper ca toata lumea să fie rezonabilă, astfel încât costul social să fie cât mai mic", a declarat Nicuşor Dan.