Nicolae Stanciu: "Am petrecut la Steaua trei ani minunaţi, cu multe bucurii şi multe trofee câştigate"

Fotbalistul român a ajuns la o înţelegere pe cinci ani cu formaţia RSC Anderlecht, gruparea patronată de Gigi Becali urmând să primească pentru acest transfer 9,8 milioane de euro.
Fotbalistul român Nicolae Stanciu.
Fotbalistul român Nicolae Stanciu. (FC Steaua Bucureşti/facebook)

Potrivit site-ului vicecampioanei României, www.steauafc.com, mijlocaşul Nicolae Stanciu părăseşte gruparea din Ghencea, el urmând să evolueze în următorii cinci ani la formaţia belgiană RSC Anderlecht. În vârstă de 23 de ani, el a jucat sub culorile roş-albastre trei ani de zile, timp în care a obţinut cele mai mari performanţe ale carierei.

''Am petrecut la Steaua trei ani minunaţi, cu multe bucurii şi multe trofee câştigate. M-am simţit cu adevărat fotbalist la fiecare meci pe care l-am jucat în tricoul roş-albastru. E o mândrie enormă pentru mine faptul că am putut să apăr aceste culori şi mereu sufletul meu va rămâne la Steaua. Steaua înseamnă mai mult decât un club pentru mine, este practic a doua familie a mea, este echipa alături de care am reuşit cele mai mari performanţe şi am jucat pe cele mai mari stadioane ale lumii, împotriva unor echipe incredibil de mari'', a declarat Stanciu pe site-ul mai sus menţionat.

El a transmis deasemenea fanilor şi suporterilor stelişti să fie cât mai aproape de echipă "să-i susţină pe băieţi, să se bucure cum o făceau înainte, să sufere la înfrângeri şi să erupă ca un vulcan la victoriile importante ale echipei."

Stanciu, care a fost convocat de selecţionerul german Christoph Paul Daum la echipa naţională pentru meciul cu Muntenegru din preliminariile CM 2018, îşi doreşte rezultate cât mai bune la noua sa echipă de club: ''Îmi doresc să am evoluţii bune la Anderlecht, să joc alături de Alex, să facem cinste României şi împreună să câştigăm multe trofee în Belgia''.

În capitala Belgiei, Stanciu se va reîntâlni cu Alexandru Chipciu, jucător transferat de Anderlecht în urmă cu aproape două luni tot de la clubul din Bucureşti.