Năstase, obligat să se mute din complexul de lux al lui Ţiriac. Acumulase restanţe la chirie

Fostul mare tenisman român Ilie Năstase.
Fostul mare tenisman român Ilie Năstase. (Getty Images)

Ilie Năstase a fost evacuat miercuri seară, din apartamentul din complexul rezidenţial de lux “Stejarii”, unde, deşi avea o chirie specială, aproape simbolică, a reuşit să adune restanţe majore, scrie Ziare.com.

Fostul tenismen şi-a luat bagajele din locuinţa pusă la dispoziţie de prietenul său de o viaţă Ion Tiriac şi s-a mutat într-un bloc din zona Grădinii Zoologice, la marginea Bucureştiului, unde va sta cu chirie.

Luna acesta contractul de închiriere a expirat, iar reprezentanţii complexului n-au mai fost de acord cu prelungirea acestuia, deşi Năstase solicitase acest lucru, după ce de mai multe luni nu şi-a plătit chiria. Fostul mare tenisman a adunat restanţe majore la “Stejarii”, fiind convins că prietenia cu Ion Ţiriac îl “pune la adăpost”, potrivit ProSport.

Năstase a confirmat pentru ProSport că a părăsit locuinţa din complexul lui Ion Tiriac, administrat de fiul acestuia, Ion Ion. "A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!", a declarat Ilie Năstase.

Acesta a refuzat să comenteze decizia reprezentanţilor "Stejarii", care au hotărât să nu mai prelungească acest contract din pricina datoriilor existente.

Ilie Năstase a deţinut o Vilă în Primăverii primită gratuit pe timpul lui Nicolae Ceauşescu.

Casa în care a locuit cu majoritatea nevestelor sale şi care i-a cam adus ghinioane de-a lungul timpului a fost vândută în 2020 cu jumătate de milion de euro.