Muzeul Antipa invadeaza mediul urban

Pana pe 7 Iulie, animalele de la Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” invadeaza mediul urban! Nerabdatoare sa-si cunoasca publicul, animelele ies in intampinarea bucurestenilor ca sa le infrumuseteze ziua.

Lasati-va sedusi de indrazneala lor si ingaduiti-va o clipa de relaxare, cu sunet si culoare, direct in inima naturii.

Va invitam sa le descoperiti in pasajul pietonal de la Piata Universitatii si sa va dati examenul de naturalisti participand la concursul „Surprinde fauna orasului tau”.

Trebuie sa trimiteti un mail cu o fotografie la adresa concurs@antipa.ro care sa surprinda un animal salbatic din fauna orasului in care locuiti. Pentru a va orienta, consultati ghidul “Fauna Bucurestiului” pus la dispozitie pe site-ul www.antipa.ro si pagina de Facebook dedicata evenimentului, tot acolo gasindu-se si informatii despre regulamentul concursului. Naturalistul cum laude va primi o invitatie de doua persoane la deschiderea Muzeului Antipa.

Aceste proiect functioneaza cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, DigiQube Media, Asociatiei O