Montblanc a lansat joi în Capitală colecţia Prinţesei Grace Kelly de Monaco

Lansarea colecţiei Montblanc în onoarea Prinţesei Grace Kelly de Monaco
Lansarea colecţiei Montblanc în onoarea Prinţesei Grace Kelly de Monaco (Epoch Times România)
Ana Petrescu
28.06.2012

Frumuseţe clasică, eleganţă înnăscută, stil unic şi graţie, toate o descriu perfect pe cea care a fost Prinţesa Grace Kelly de Monaco. În memoria ei, brandul internaţional de lux Montblanc a lansat joi seară în Capitală o colecţie completă care include bijuterii fine, ceasuri şi instrumente de scris şi accesorii vestimentare, încrustate cu pietre preţioase precum topaz, rubine, diamante sau safir roz.

Elementul cheie al remarcabilei colecţii feminine Grace Kelly este safirul roz în forma de petală de trandafir, floarea preferată a prinţesei, emblemă a feminităţii, romantismului, pasiunii şi frumuseţii. Colecţia include o linie de ceasuri uluitoare ce se asortează perfect cu seturilor de Haute Joaillerie lucrate cu o fineţe aparte şi ediţia limitată de instrumente de scris din aur masiv.

Grace Kelly a fost un model al feminităţii care a depăşit bariera timpului, apreciată fiind nu doar pentru imaginea ei, ci şi datorită altruismului şi talentului în actorie. Pentru Grace, a fi Prinţesa de Monaco nu a însemnat să trăiască într-o colivie aurită, ci să îşi dedice viaţa binefacerii. În ultimul interviu pe care l-a acordat, prinţesa a spus că i-ar plăcea ca oamenii să-şi amintească de ea drept o femeie bună şi iubitoare, care a realizat ceva în viaţă.

Grace Patricia Kelly (12 noiembrie 1929-14 septembrie 1982) a devenit Prinţesa Grace de Monaco după căsătoria sa cu Rainer al III-lea de Monaco. După ce s-a măritat cu acesta actriţa a renunţat la actorie, dedicându-se noului său rol în cadrul familiei princiare de Monaco. Băiatul ei, Albert al II-lea de Monaco este actualul suveran al principatului.

Preţul pieselor din colecţia Prinţesei Grace de Monaco variază de la 4.000 la 35.000 de euro şi pot fi admirate sau achiziţionate la Boutique Montblanc, situat în Calea Victoriei, nr. 60-64 din Capitală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor