Monica Macovei: Nu mai am nicio încredere în acest guvern

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, a declarat, vineri, la Galaţi, că nu mai are nicio încredere în guvernul USL şi că premierul Victor Ponta ar trebui deja să plece pentru că a făcut greşeli "în lanţ".
Europarlamentarul Monica Macovei (DIETER NAGL/AFP/Getty Images)
Epoch Times România
18.05.2012

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, a declarat, vineri, la Galaţi, că nu mai are nicio încredere în guvernul USL şi că premierul Victor Ponta ar trebui deja să plece pentru că a făcut greşeli "în lanţ".

 

"Personal nu mai am nicio încredere în acest Guvern. Sunt deja trei miniştri care nu mai sunt, doi erau să fie şi datorită presei nu au mai fost. Ponta nu avea cum să nu ştie că domnul Alistar e incompatibil, decizia era publică de aproape trei ani. La fel despre Corina Dumitrescu, iar tergiversarea şi trasul de timp până la demisia lui Mang arată ca de fapt nu voiau să îl dea afară. Aceste trei gafe, aceste trei retrageri sunt suficiente pentru ca domnul Ponta, la acest moment, să plece. Deja, o ţine lanţ cu aceste numiri greşite, cu aceste gafe, cu aceste restaurări, care nu au adus decât rău României", a declarat Macovei.

Europarlamentarul a precizat că la capitolul restaurări se înscrie numirea Mayei Teodoroiu, care revine în funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei, pe care a ocupat-o când ministru era Rodica Stănoiu.

"A numit secretar de stat pe Maya Teodoroiu pe care se întamplă să o cunosc, e prietena domnului Ponta şi era secretar de stat în timpul ministeriatului Rodica Stănoiu. Aş vrea să reamintiţi lumii ce a însemnat acest ministeriat pentru România. Se intervenea în dosare, ministrul Justiţiei se juca cu judecătorii, îi sancţiona, îi muta, făcea ce voia cu ei, prietenilor le-a dat ilegal locuinţe de serviciu şi tot aşa", a afirmat Macovei.

Monica Macovei a fost prezentă, vineri, la Galaţi, pentru a-l susţine în campania electorală pentru funcţia de primar la municipiului Galaţi, pe senatorul Marius Gerard Necula, candidatul Alianţei pentru Progres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor