Monica Macovei: Declaraţiile lui Ponta în legătură cu FMI, tipice unui discurs dictatorial

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a criticat, sâmbătă, declaraţiile preşedintelui PSD, Victor Ponta, referitoare la FMI, susţinând că ele sunt tipice unui "discurs dictatorial".
Europarlamentarul Monica Macovei (DIETER NAGL/AFP/Getty Images)
Epoch Times România
21.01.2012

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a criticat, sâmbătă, declaraţiile preşedintelui PSD, Victor Ponta, referitoare la FMI, susţinând că ele sunt tipice unui "discurs dictatorial".

"Declaraţia este total dăunătoare României, este tipică unui discurs dictatorial. FMI ajută România. FMI a ajutat România în această criză economic financiară. FMI ne dă bani", a declarat Macovei.

Preşedintele PSD a susţinut, sâmbătă, că pentru a exista stabilitate economică trebuie să existe stabilitate politică, întrebat fiind dacă instabilitatea din prezent ar putea conduce la o nerealizare a cerinţelor FMI.

"Cred că în România lucrurile pe care le facem nu le facem pentru FMI, cred că le facem pentru români. Ca să ai stabilitate economică trebuie să ai stabilitate politică. Cu cei aflaţi acum la guvernare, total rupţi de realitate, stând închişi în nişte camere în care îşi cumpără, fură voturi cu tot felul de parlamentari sau alţi oameni, asta este categoric o instabilitate politică, o nelegitimitate politică şi atunci în mod sigur din punct de vedere economic România cu acest Guvern nu poate să o ducă decât din ce în ce mai rău", a declarat Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor