Mona Pivniceru, neinteresată de funcţia ministru al Justiţiei

Mona Pivniceru, care a fost propusă de premierul Ponta pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a declarat că nu ar mai fi interesată de acest post, relatează evz.ro.
. (Photos.com)
Cristina Boiangiu
16.08.2012

Mona Pivniceru, care a fost propusă de premierul Ponta pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a declarat că nu ar mai fi interesată de acest post, relatează evz.ro.

Ea a fost surprinsă în maşina lui Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, aflat în prezent la Penitenciarul Jilava, unde execută o pedeapsă de doi ani de închisoare.

Judecătoarea Pivniceru a declarat că îşi va retrage demisia din CSM şi nu mai este interesată de funcţia de ministru a Justiţiei. „A fost o prietenă la mine pentru a mă lua la ea. Nu ştiam a cui este maşina aceea. Nu mă mai interesează ministerul Justiţiei”, a declarat Mona Pivniceru, pentru Evenimentul Zilei.

Ea a mai spus că prietena ei lucrează la Parlament şi se numeşte Mariana Alexandru.

"Vreau să fiu un om liber. Eu sunt un om simplu, nu-mi place să fiu urmărit. Nu am voie să vorbesc cu cine vreau eu?", a declarat Pivniceru, după ce a fost surprinsă în maşina lui Năstase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor