Ministrul Muncii prezintă calvarul la care statul îi obligă pe pensionari: "Este nedrept. Voi schimba lucrurile"

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru (Epoch Times România)

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, prezintă, într-o postare pe Facebook, hăţişul birocratic prin care trebuie să treacă cei ce ies la pensie.

Practic, de la întocmirea şi depunerea dosarului, cei care ies la pensie trebuie să parcurgă 10 paşi întinşi uneori până la jumătate de an peste termenul legal.

Redăm postare ministrului.

"Labirintul pensionarului român. Ce găsesc la preluarea mandatului.

10 paşi întinşi uneori până la 6 luni peste termenul de 45 zile din lege prin nenumărate runde de verificare/verificare la verificare până nu se mai ştie cine răspunde în caz că persistă o greşeală la (re)calcularea unei pensii.

Rezum aici prin ceea ce trec, în prezent, pensionarii români de la ghişeu până la decizia de pensionare.

Este nedrept şi nenecesar de complicat. Se poate mai bine şi mai simplu. Voi schimba lucrurile. Cu fiecare zi, ajung la rezultate. Aşa lucrez.", scrie pe Facebook noul ministru al Muncii.

foto
foto (Violeta Alexandru)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne