Ministrul de Interne, apel către românii din diaspora: "Nu este bine să reveniţi acum acasă"

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne
Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne (Epoch Times Romania)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a lansat marţi seara un apel către românii din diaspora, transmiţându-le acestora că nu este bine să revină acum în ţară:

"Dragi prieteni, fac acum, în această seară, un apel către fraţii din diaspora. Nu este bine pentru compatrioţii noştri din ţară să reveniţi acum acasă. Trebuie să vă aduc la cunoştinţa că veţi intra direct în carantină sau izolare la domiciliu. Iar cei care fac declaraţii false din păcate vor avea dosar penal.

Fac un apel la înţelepciune şi la maturitate: trebuie să avem cu toţii grijă, din ţară şi străinătate, de copiii, părinţii şi bunicii noştri acum, mai mult ca niciodată", a declarat Vela, într-o conferinţă de presă, în condiţiile în care mii de români disperaţi, mulţi dintre ei rămaşi fără loc de muncă, bani, locuinţă, încearcă să se întoarcă la casele lor.

Reamintim că ieri seară, oficialii MAI au anunţat noi măsuri menite să încetinească răspândirea coronavirusului, respectiv închiderea localurilor publice, suspendarea zborurilor din şi spre Spania, interzicerea adunărilor publice de peste 100 de persoane etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne