Ministrul Agriculturii a cumpărat miere şi polen fără să ceară bon fiscal comercianţilor

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, a cumpărat miere şi polen la "Târgul Naţional al Mierii" fără să ceară bon fiscal producătorilor prezenţi.
. (MOHAMMED ABED / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
21.04.2012

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, a cumpărat miere şi polen la "Târgul Naţional al Mierii" fără să ceară bon fiscal producătorilor prezenţi.

"Nu cred că am încurajat evaziunea fiscală astăzi aici. Eu plătesc un preţ care include TVA. În preţul de pe raft este inclus şi TVA. Comerciantul încasează TVA şi îl dă la stat. Întotdeauna cumpăr miere de la producători", a spus Fuia.

Niciun comerciant prezent la târg nu avea casă de marcat fiscală.

Referindu-se la preţurile din cadrul târgului el a afirmat că acestea sunt mai mari decât în noiembrie, atunci când a cumpărat ultima dată.

"În luna mai o să fie o delegaţie din China de oameni de afaceri şi unul din domeniile de interes pentru ei îl reprezintă apicultura şi, de fapt, importul de miere din România", a mai spus şeful Ministerului Agriculturii.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia, a vizitat sâmbătă Târgul Naţional al Mierii, aflat la a VI-a ediţie.

Târgul Naţional al Mierii este organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, în colaborare cu Compartimentul de Agricultură Ecologică din cadrul MADR. Târgul cuprinde şi un segment expoziţional de produse apicole ecologice Expo Eco-Apicultura, destinat promovării acestora.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor