Meteo. Vreme frumoasă de vară, joi şi vineri

Românii se vor putea bucura joi şi vineri de zile frumoase de vară, cu temperaturi normale care se încadrează în normele pentru această perioadă.
(photos.com)
Cristina Boiangiu
15.08.2012

Românii se vor putea bucura joi şi vineri de zile frumoase de vară, cu temperaturi normale care se încadrează în normele pentru această perioadă.

Joi, cerul va avea unele înnorări în nordul şi estul ţării, precum şi la munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Maximele se vor situa între 22 de grade în nordul Moldovei şi 32 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral.

La Bucureşti, vremea va fi frumoasă, iar maximele vor ajunge la 30-31 de grade, în timp ce minimele vor coborî până la 15-17 grade.

Şi vineri vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil şi unele înnorări în nordul şi estul ţării, precum şi în zona de munte, unde doar izolat, mai ales după-amiaza, vor fi ploi slabe de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice.

Maximele vor fi cuprinse între 23 de grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 32 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 7-8 grade în estul Transilvaniei şi 19-20 de grade pe litoral.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor