Mazăre: O să mă întâlnesc cu Dragnea şi o propun pe Corina Martin secretar de stat la MDRT

Epoch Times România
08.05.2012

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, marţi, că în cursul serii se va întâlni la Bucureşti cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care ar fi delegat de premier să se ocupe de secretarii de stat, şi îi va propune ca secretar de stat la Turism să fie preşedinta ANAT, Corina Martin.

"Plec la Bucureşti şi o să mă întâlnesc în seara asta cu Liviu Dragnea, care este delegat din partea primului ministru să se ocupe de secretarii de stat, şi o să discutăm chestiunea secretarului de stat de la Turism, care înţeleg că de vreo doi - trei ani nu există, însă ar trebui să existe, după părerea mea. Propunerea din partea noastră o ştiţi care este, este Corina Martin, preşedintele ANAT", a declarat Mazăre.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus că nu ştie dacă noul ministru al Turismului, Eduard Hellvig, este familiarizat cu acest domeniu şi că de aceea este nevoie ca cineva care sigur se pricepe la această activitate să ajungă în acest minister.

"La turism, eu nu ştiu ce ştie actualul ministru, tocmai asta e şi ideea pentru care considerăm că trebuie să ajungă cineva acolo care se pricepe. Ori Corina Martin este o femeie care se pricepe. Eu nu am pretenţia ca domnul Helvig să ştie turism, dar cred că e normal pentru a dezvolta turismul să fie acolo mâna lui dreaptă un secretar care să ştie turism şi madam Corina Martin ştie turism şi e şi agreată de toată lumea, de la patronate până la toţi", a mai spus Mazăre.

Radu Mazăre a făcut declaraţiile într-un cartier al Constanţei, în timpul unei conferinţe de presă în care a cerut demisia şefei Agenţiei de Mediu Constanţa. Edilul a susţinut că nu poate moderniza acea parcare din cauza lipsei avizului de la Agenţia pentru Protecţia Mediului şi a spus că îi va solicita ministrului Rovana Plumb să o schimbe din funcţie pe directoarea respectivei agenţii.

"În acest cartier avem un proiect pentru a face spaţii de parcare şi a lărgi aceste alei pietonale pe care oamenii merg cu maşina. Pentru a desfiinţa zonele acestea de bătătură, unde parchează oamenii că nu au unde, pentru a pune asfalt acolo. Avem banii, avem maşinăriile pregătite, avem asfaltul pregătit, nu avem aviz de la mediu pentru că cucoana asta, care este directoare, aşa cum ne-au făcut în toţi aceşti şapte ani, ne-a chinuit îngrozitor cu aceste autorizaţii de la mediu. Mai exact, am depus documentaţia pentru a lua aviz de la ei de două săptămâni şi stăm cu asfaltul cald şi, astăzi, după două săptămâni, au venit nişte inspectori care au spus că aşa cum le-a zis lor directoarea trebuie să facem studiu de impact opt luni de zile ca să asfaltăm bătăturile astea. S-a schimbat guvernul şi decât să schimbă noi proiectul sau să stăm opt luni pentru un aviz, mai bine o schimbă pe cucoană care e directoare la mediu", a spus Mazăre.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor