Măsuri de ordine la meciul Universitatea - CFR Cluj considerat cu grad ridicat de risc

(photos.com)
Epoch Times România
23.11.2012

Partida de fotbal de sâmbătă dintre echipele clujene Universitatea şi CFR 1907 este considerată de jandarmii clujeni una cu grad ridicat de risc, motiv pentru care vor fi asigurate măsuri suplimentare de ordine.

Pe timpul meciului, peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre cele două echipe, se arată într-un comunicat transmis vineri de jandarmii clujeni.

În plus, 200 de agenţi ai firmei de pază vor fi angrenaţi în acţiunile de asigurare a ordinii publice.

De asemenea, în ziua meciului, începând cu ora 16.00, va fi restricţionat traficul auto şi pietonal în zona stadionului.

Jandarmeria clujeană informează şi că 18 suporteri ai echipei Universitatea Cluj şi doi suporteri ai echipei CFR 1907 Cluj au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, din cauza unor abateri.

Echipa Universitatea Cluj va întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, pe Cluj Arena, echipa CFR 1907 Cluj, în cadrul Ligii I la fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor