Marius Copil şi Florin Mergea au pierdut după ce au ratat două mingi de meci la Stockholm

Marius Copil, care împlineşte vârsta de 27 de ani, nu s-a bucurat de o victorie, alături de Florin Mergea, în primul tur la turneul de la Stockholm.
Jucătorul român de tenis Marius Copil.
Jucătorul român de tenis Marius Copil. (Neal Trousdale/facebook)

Într-o partidă contând pentru primul tur al probei de dublu a turneului ATP 250 Series “Intrum Stockholm Open”, Marius Copil (744 ATP la dublu) / Florin Mergea (48) au fost învinşi de perechea Jonathan Erlich (Israel, 83) / Nikola Mektic (Croaţia, 31), cu scorul de 7-5, 6-7(3), [8-10]. Partida a durat o oră şi 43 de minute.

În primul set, Marius şi Florin au revenit după ce îşi pierduseră serviciul în primul ghem şi au câştigat 4 ghemuri consecutive de la scorul de 3-5.

În manşa a doua fiecare pereche şi-a câştigat serviciul până în tie-break, dar sportivii noştri au pierdut la 6-5 două mingi de meci pe serviciul adversarilor, ceea ce a dus şi la pierderea tie-break-ului.

Iar în super tie-break, s-a mers cap la cap până la 8-8, când cuplul Erlich / Mektic s-a desprins decisiv.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport