Mama unui soldat rus capturat în Ucraina, întrebare pentru fiul său: Salariul merge?

Soldat rus (dreapta)
Soldat rus (dreapta)

Mama unui soldat rus capturat în Ucraina pare să fie interesată mai mult de bani decât de soarta fiului său, reiese dintre discuţia telefonică dintre cei doi care a fost făcută publică de jurnalistul Vladimir Zolkin, relatează Ziare.com.

Discuţia dintre soldat şi mama sa aparent a avut loc în timpul unui interviu cu Zolkin.

Potrivit sursei citate, soldatul i-a transmis mamei sale că regimul de la Moscova îi minte pe ruşi cu privire la cauzele războiului şi situaţia de pe front.

Femeia i-a cerut fiului să vorbească mai puţin pentru că “toată lumea înregistrează”, şi l-a întrebat dacă îşi va mai primi salariul.

Soldat rus: Oamenii au atât de multă durere în familiile lor. Câţi oameni suferă...

Mama: Ei bine, nu e nimic. Nu trebuie să vorbim despre asta. Salariul merge?

Conform site-ului de ştiri unian.net, mama soldatului a mai precizat că a fost informată că fiul său “s-a pierdut pe 24 aprilie”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe