Maia Sandu începe campania pentru prezidenţiale: Vine vremea oamenilor buni

Maia Sandu s-a lansat în campania pentru prezidenţiale
Maia Sandu s-a lansat în campania pentru prezidenţiale (unpaspentru.md)

Candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a lansat vineri, 2 octombrie, campania pentru alegerile prezidenţiale. La eveniment au participat deputaţi, membri, dar şi susţinători din diferite domenii. În context, Maia Sandu s-a adresat cetăţenilor, încurajându-i să participe la construirea unei ţări de care să fie mândri.

„Oameni buni, putem să facem ceva de care să fim cu toţii mândri. Putem să construim o ţară pe care ne-o dorim pentru noi şi pentru familia noastră. Putem impune respect, cinste, competenţă şi bunăstare de la vârful statului şi până la cel mai nou angajat, de la Chişinău la Sănătăuca, de la Naslavcea la Giurgiuleşti, de la Palanca la Criva.

Oameni buni, v-am spus când ne-am întâlnit, vă spun şi acum: Nu abandonaţi! Nu renunţaţi! Vine vremea noastră. Vine vremea oamenilor buni. Vă spun cu toată sinceritatea şi cu mâna pe inimă – eu nu sunt perfectă, eu ştiu că nu sunt perfectă, dar mie îmi pasă. Şi ştiu că şi dumneavoastră vă pasă şi vă rog în următoarele ore, în următoarele zile să avem ochii larg deschişi, sufletul deschis, să aplecăm urechea.

Eu nu am o baghetă fermecată cu care să pot să rezolv toate problemele peste noapte, dar eu am un plan şi, mai mult, sunt neclintită în credinţa mea că vom pune Moldova pe calea cea dreaptă. Istoria mea nu este diferită de istoria voastră. Şi mama mea are o pensie de 1654 de lei după 45 de ani de muncă la şcoală. Şi mătuşile mele au trebuit să plece peste hotare ca să-şi câştige o bucată de pâine. Şi nepoţii mei sunt frumoşi şi dulci ca ai dumneavoastră şi eu vreau să-i văd crescând aici, aproape. Şi eu vreau să mă simt în siguranţă la mine acasă. Viitorul meu? Dacă îmi veţi da încrederea dumnevoastră, va fi viitorul nostru şi îl voi apăra, îl voi ajuta. Voi lupta pentru viitorul nostru bun acasă. Avem nevoie de un Preşedinte luptător!”, a declarat Maia Sandu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe