Maia Sandu, din PMAN: Suntem nevoiţi să ieşim în stradă pe timp de pandemie din cauza unor infractori care stau în Parlament

Maia Sandu la protestul din PMAN (Captură Foto)
Epoch Times România
06.12.2020

„Suntem nevoiţi să ieşim iarăşi în stradă. Şi mai grav este că suntem nevoiţi să ieşim în stradă pe timp de pandemie. Suntem nevoiţi să ieşim în stradă din cauza unor infractori, care în loc să stea la puşcărie, stau în Parlament”, a declarat preşedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, prezentă la protestul de duminică, 6 decembrie, din Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN).

Potrivit acesteia, au trecut doar 3 săptămâni de când s-a încheiat campania electorală din Republica Moldova, campanie în care cetăţenii au luptat împotriva minciunii, dezbinării, hoţiilor, dar chiar şi aşa, supărat că nu a reuşit să câştige din nou funcţia de preşedinte, Igor Dodon încearcă să provoace haos şi să ne ţină în izolare internaţională statul.

„Împreună am luptat pentru a le reda dreptul oamenilor la o viaţă normală, la un stat al tuturor, la o ţară în care să ai încredere în ziua de mâine. Am luptat pentru a scăpa de hoţii de la guvernare, care sărăcesc oamenii, care ne fac de ruşine peste tot în lume, care ne alungă tinerii de acasă.

Răbdarea noastră este iarăşi pusă la încercare. Supărat că nu a reuşit să amăgească oamenii şi de data aceasta, Igor Dodon încearcă să dea foc la ţară, încearcă să provoace haos, să ne ţină în izolare internaţională, să facă viaţa oamenilor şi mai grea. Aşa încearcă să se răzbune pe oameni pentru că nu l-au votat. Aşa încearcă să se ţină de putere”, a punctat lidera PAS de pe scena din PMAN.

Această majoritate PSRM-ŞOR este formată din deputaţi care au participat la furtul miliardului, care au reuşit să se vândă de trei ori pe perioada unui mandat, din deputaţi care îl slujesc pe Dodon şi nu poporul, a menţionat Sandu. Mai mult decât atât, politiciana a ţinut să specifice că această majoritate adoptă în grabă legi cu încălcarea tuturor normelor, cu încălcarea Constituţiei şi care sunt împotriva cetăţenilor Republicii Moldova.

„Legile adoptate de ei în aceste zile reprezintă un risc pentru securitatea statului. Aceste legi vin să reducă din puterea preşedintelui, ca să nu putem lupta împotriva corupţiei. Aceste legi pun în pericol bugetul statului. Aceste legi sunt pentru ca ei să-şi poată proteja, perpetua schemele de corupţie în continuare. Această majoritate parlamentară este o ruşine.

Acest dezmăţ trebuie oprit. Singurul lucru prin care putem opri acest atac asupra cetăţenilor sunt alegerile parlamentare anticipate. Cea mai scurtă cale spre alegeri anticipate este demisia Guvernului. Demisia!”, a conchis Maia Sandu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor