"Mai bine stăteaţi acasă, doamna vicepremier". Ana Birchall, acuzată de "mare ipocrizie"

Deputatul Iulian Bulai, de la USR, a lansat un atac la adresa vicepremierului Ana Birchall, proaspăt întoarsă de la Forumul Economic Mondial de la Davos.
Ana Birchall
Ana Birchall (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Deputatul USR Iulian Bulai a acuzat-o de "mare ipocrizie", sâmbătă seară, pe Facebook, pe viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall.

"Mare ipocrizie în declaraţiile vicepremierului Ana Birchall, ieri [vineri - n.r.] la Davos la Forumul Economic Mondial: digitalizarea şi egalitatea de şanse sunt priorităţile României la conducerea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene", a declarat Iulian Bulai.

Tânărul deputat a susţinut că cei din coaliţia de guvernare PSD-ALDE nu au făcut nimic pentru digitalizarea ţării.

"PSD-ALDE nu a făcut nimic pe digitalizare în România în ultimii 2 ani: ca fapt divers, Parlamentul României m-a trimis la Strasbourg la APCE cu bani cash puşi în plic. Doar biletele de avion au fost cumpărate online, restul cu bani în mână: hotel, mâncare, alte cheltuieli. Nu am mai călătorit de 12 ani cu aşa de mulţi bani cash la mine. În plic. M-am simţit la 1850. Deci acasă nu mişcăm un deget pe digitalizare, dar noi vrem să digitalizăm Europa", a precizat Iulian Bulai.

Deputatul a remarcat că, în toamnă, coaliţia PSD-ALDE "a trântit legea pe cote de gen mai mari pentru femei pe liste electorale".

"Acasă PSD pune pe liste cumătrele, amantele şi secretarele, dar are ambiţii europene de egalitate de şanse. Mai bine stăteaţi acasă doamna vicepremier. Europa este sătulă de minciunile voastre", a subliniat Iulian Bulai.