Mădălina Dobrovolschi a demisionat de la Realitatea PLUS: Postul a decis o schimbare de politică editorială

Mădălina Dobrovolschi
Mădălina Dobrovolschi (Youtube - screenshot)

Mădălina Dobrovolschi, moderatoarea emisiunii „Legile Puterii” de la Realitatea PLUS, a anunţat, miercuri noapte, într-o postare pe Facebook, că a demisionat de la postul de televiziune menţionat. Dobrovolschi a precizat totodată că Realitatea Plus „a decis o schimbare de politică editorială”.

„A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Vă mulţumesc mult pentru că aţi fost alături de mine. Am simţit în fiecare zi susţinerea voastră! Postul a decis o schimbare de politică editorială. Le mulţumesc şi colegilor! O menţiune de final, dar foarte importantă - în comunicatul postului s-a strecurat o eroare - NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunţuri despre următorii paşi vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici! Vă îmbrăţişez pe toţi!”, a scris Dobrovolschi.

Fost purtător de cuvânt al preşedintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi realiza de ceva timp emisiunea „Legile Puterii” într-o notă suficient de incomodă pentru PSD, ceea ce ar putea fi un motiv pentru această schimbare de „politică editorială” de la Realitatea PLUS, unde, după cum se ştie, unul dintre acţionarii grei ai postului, Cozmin Guşă, este membru PSD.

Realitatea Plus a anunţat că emisiunea „Legile Puterii” va fi moderată, începând din 5 octombrie, de către Alexandra Păcuraru, una dintre fiicele lui Maricel Păcuraru, patronul postului, fost coleg de celulă cu Miron Mitrea, fost lider PSD.

„Într-o societate zguduită de pandemie şi de jocuri politice care ne influenţează viaţa în permanenţă, cu decizii luate peste noapte, avem nevoie de răspunsuri în fiecare zi şi de cineva care să ştie să pună întrebările potrivite. Vrem să aflăm adevărul de la oameni implicaţi şi analizele pertinente ale profesioniştilor. De luni până vineri, de la ora 21.00, timp de două ore, veţi vedea cele mai avizate păreri, cele mai precise previziuni şi analize despre evenimentele zilei, despre subiectele care ne interesează”, a fost anunţul redacţiei Realitatea PLUS.

Alexandra Păcuraru a fost invitat permanent al postului şi a moderat emisiunea „Culisele Puterii” alături de Miron Mitrea, fostul coleg de celulă al lui Maricel Păcuraru.

Într-una dintre emisiunile în care a fost invitată, Alexandra Păcuraru a furnizat soluţia pe care a găsit-o pentru a nu aglomera suplimentar traficul infernal din Bucureşti: a spus că nu mai merge singură în maşină, aşa cum fac mulţi bucureşteni, ci cu şofer.

”Nici nu avem educaţie. Avem foarte multe maşini în trafic cu o singură persoană, doar cu şoferul. Eu de exemplu am început să merg cu şoferul, nu mai circul cu maşina mea tocmai din acest motiv. Cred că toţi putem lua măsuri”, afirma la acea vreme actualul moderator al emisiunii „Legile Puterii”.