Liga I. FC Hermannstadt a câştigat pe terenul formaţiei FC Voluntari, în play-out

Gruparea sibieană a obţinut maximul de puncte din deplasarea făcută la Voluntari, scor final 1-0. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Claudiu Belu-Iordache (minutul 45).
FC Hermannstadt - FC Voluntari 1-0   (1-0), în etapa a cincea a Ligii I   de fotbal.
FC Hermannstadt - FC Voluntari 1-0 (1-0), în etapa a cincea a Ligii I de fotbal. (FC Hermannstadt/facebook)

FC Hermannstadt a luat toate cele trei puncte puse în joc în etapa a cincea a play-out-ului campionatului intern, desfăşurată duminică, pe stadionul "Anghel Iordănescu'' din Voluntari.

Formaţia pregătită de Eugen Beza a fost urmărită de noroc, reuşind să iasă cu fruntea sus din acest duel pe fondul ocaziilor irosite de gazde, care s-au apropiat periculos în mai multe rânduri de poarta adversă, fără succes însă.

Cele mai mari ocazii ale ilfovenilor au aparţinut lui Jefte Betancort, care în decurs de doar patru minute a nimerit în două rânduri stâlpul porţii (minutele 7 şi 11). Şi cum ocaziile nefructificate se răzbună, oaspeţii au reuşit să modifice tabela de marcaj în dreptul lor prin Claudiu Belu-Iordache (45).

Sibienii, aflaţi la a doua lor victorie în play-out, ambele în deplasare, este pe 9 cu 19 puncte, în timp ce ilfovenii, după un egal şi două victorii, este pe 6 cu 23 de puncte.