Liderul deputaţilor PNL: Axa răului PSD-CCR-Avocatul Poporului este principalul adversar al românilor

Florin Roman
Florin Roman (Epoch Times România)

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, aruncă cuvinte grele la adresa Curţii Constituţionale şi vorbeşte despre "axa răului" PSD-CCR-Avocatul Poporului, "principalul adversar al românilor de bun simţ care lupta împotriva COVID".

"Judecătorii CCR, care au declarat că izolarea şi carantinarea sunt neconstituţionale, au tăcut mâlc, când românii erau bătuţi şi gazaţi în Piaţa Victoriei! Atunci nu au fost restrânse drepturi şi libertăţi cetăţeneşti, în opinia CCR, care nu mai este Curtea Constituţională a României, ci o anexă a PSD!

La fel în cazul aşa-zisului Avocat al poporului care s-a transformat în avocatul celor ce ţin cu dinţii de pensiile speciale! A tăcut la marea gazare a românilor, nu a scos o vorbă despre încălcarea drepturilor cetăţeneşti.

Axa răului PSD-CCR-Avocatul Poporului este principalul adversar al românilor de bun simţ care luptă împotriva COVID! Suntem singura ţară din Europa unde CCR intervine peste epidemiologi şi guvern, blocând orice efort medical! Iartă-i Doamne, că nu ştiu ce fac!", a transmis Florin Roman.