Lideri PSD, întâlnire de gradul zero cu protestatarii. Nicolicea, reacţie acidă [VIDEO]

foto
foto

Mai mulţi social-democraţi au fost întâmpinaţi de protestatari luni seara, la intrarea în Clubul Floreasca din Capitală, unde fuseseră invitaţi "să sărbătorească într-o atmosferă colegială recentele aniversări şi onomastici din partid."

Printre liderii PSD care au interacţionat cu protestatarii a fost şi celebrul Eugen Nicolicea.

Atunci când un protestatar l-a întrebat de ce legile Justiţiei sunt "favoarea infractorilor", liderul PSD a reacţionat sec: "Nu înţelegi dumneata treaba asta".

"Nici dumneavoastră nu înţelegeţi, de aia au ieşit atât de proaste. Nici dvs. nu înţelegeţi, domnule Nicolicea", a venit replica din partea manifestanţilor.

Comentariul nu a fost deloc pe placul lui Nicolicea, care a făcut un gest de dezaprobare cu mâinile şi a intrat în Clubul Floreasca.

Şi Doina Pană, fostul ministru al Mediului, a fost luată la întrebări de protestatari.

"Doamna ministru, i-aţi adus cadou şi cătuşele domnului Dragnea?"

"Vă place că vi se strigă pe stradă hoţilor, infractorilor?"

"Sunteţi un grup infracţional organizat."

Deputatul Petre Florin Manole a fost şi el vizat:

"Aveţi venit aici la infractorul Dragnea să îi cântaţi la mulţi ani?"

"Un politician de la partidul penalilor."

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne