Liberalii o comit din nou. După asocierea Sava-Piedone, a apărut Nazare-Chiliman

Posesor a două dosare penale, primarul suspendat al Sectorului 1, Andrei Chiliman, îl susţine în cursa electorală pe colegul său liberal Alexandru Nazare. "Avem nevoie de un primar care să înveţe din greşelile mele", scrie pe pliantele electorale în care apar cei doi.
Alexandru Nazare
Alexandru Nazare (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Primarul suspendat Andrei Chiliman, trimis în judecată într-un dosar de corupţie marca DNA, şi urmărit penal în cel de-al doilea, îl susţine public pe candidatul PNL la primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare, a dezvăluit Hotnews.ro.

Un cititor al publicaţiei respective a semnalat că în sector sunt împărţite pliante cu cei doi, cu sloganul "Cele bune să se adune pentru Capitala Capitalei" şi o ştampilă cu "Susţin!" peste numele lui Nazare.

În pliant, Chiliman explică de ce îl susţine pe Nazare, afirmând, printre altele, că Sectorul 1 are nevoie de un primar care a învăţat din greşelile lui.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne